Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

MICHELIN gumi.

MICHELIN gumi.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   MICHELIN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A MICHELIN a nemzetközi gumiabroncs-piac egyik legfontosabb szereplője. Az és kivételes teljesítményének termékeinek minőségi világhírnévre szert tevő MICHELIN számos alkalommal jeleskedett Forma-1-es versenyeken illetve más magas szintű autóversenyen.  A MICHELIN mellesleg az a gyártó, aki a legtöbb elismerést, kitüntetést kapta az egészet.

A MICHELIN látja el eredeti gyári szerelésű gumikkal is olyan neves márka járműveit, mint az Audi, a BMW, a Mercedes, a Ferrari vagy a Lamborghini… A gyártó jelenleg 112 000 főt foglalkoztat, és 69 gyártó bázist számlál 18 országban.

A MICHELIN csoport tagjai: Kléber , BF Goodrich , Kormorán , Riken , Sebring . Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával foglalkozik személyautó, kisteherautó és 4×4/SUV autók számára.

A világ második legnagyobb gumiabroncs gyártója rengeteg innovatív találmány tulajdonosa, jelenleg is fejlesztés fut egy időben az energiatakarékos abroncsoktól az elektromos autókra tervezett gumiabroncsokig.

Michelin –  Michelin

Magyarországon a MICHELIN két abroncsgyárral rendelkezik. A MICHELIN Csoport 1996-ban vásárolta meg az akkori Taurus vállalatot.

A MICHELIN a világ legismertebb abroncsgyártó vállalata. Árbevételét tekintve világszinten az első számú gyártó. A márka által kínált abroncsok rendszeresen az összehasonlító rangsorok élén végeznek, és gazdaságossági szempontok szerint általában verhetetlenek: hosszabb ideig tartanak és kevesebb üzemanyagot fogyasztanak. Ezen abroncsok gyakran a legtakarékosabb megoldást hasznosítják.

MICHELIN téli gumik

Használt akciós Nyári gumi – téli gumi  – Rendeld meg most!

Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.