Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

YOKOHAMA GUMI

YOKOHAMA GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   YOKOHAMA
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A VERSENYPÁLYÁRÓL AZ ÚTAKRA A YOKOHAMÁVAL

A Japánban 1917-benított The YOKOHAMA Rubber Company Limited nagy tapasztalattal rendelkezik számos különböző iparágban, köztük a gumiabroncsok, a tengeri, űrhajózási és egyéb ipari termékek területén, és lenyűgöző, minden kontinenst globális értékesítési hálózattal büszkélkedhet.

A YOKAMA japán prémium gumiabroncsgyártó célja, hogy kiváló vállalat állítson elő az emberek életminőségének javítása érdekében, arra használja a professzionális motorsportok világában szerzett hatalmas személyi tudást, hogy a profi bajnokságok aszfalthősei által általában élvezett előnyöket a gépkocsi-felhasználók. átadja – a pályától az útig.

A YOKOHAMA DNS-ében van a motorsport, és évtizedek óta jól ismert a motorsport-családon belül, hiszen az FIA Túraautó Világbajnokságnak, a Makaói Forma-3-as Nagydíjnak és számos más nemzetközi sorozatnak szállítják a tekintélyes ADVAN gumiabroncsokat. A motorsport iránti elkötelezettsége hosszú időre nyúlik vissza, és a nagy teljesítményű ADVAN termékek és a versenypályán folyamatosan tesztelt vezető technológián túlmenően széles prémium személyautó-abroncs széles választékát kínálja minden felhasználási célra és minden prémium kategóriás autóhoz.

Ennek bizonyítéka a jelentős számú német prémium kategóriás autó is, amely a YOKOHAMA-t eredeti felszerelésként használja.

A motorsport abroncsok és a „normál” személygépkocsi abroncsok közötti különbség lényegében az a funkció, amelyet az abroncsoknak kell teljesíteniük. Egyrészt a motorsport tapadást és tartósságot igényel, gondosan egyensúlyban kell tartani, hogy a magas szintű versenysportban megkövetelt extrém teljesítményeknél sikeresek legyenek. Másrészt a személygépkocsi abrcsoknak más szempontokat is figyelembe kell venni, mint például a jobb zajszint, a hatékony energiatakarékosság és a tartósság. Ezen alapvető szempontok alatt a technikai és technológiai áttörések mély világa húzódik meg, amiért a YOKOHAMA szorgalmasan, nap mint nap dolgozik a több helyen található K+F és tesztvezetési központjaiban, többek között a Nürburgringen és a messzi északi Svédországban.

Az időben a YOKOHAMA a modern klasszikus gumiabroncs kínálatának visszatérésére is utóbbi, valamint a GEOLANDAR kínálatán keresztül növeli a 4×4 és SUV speciális gumiabroncsok kínálatát. gyártó a vállalat megerősíti téli gumiabroncs – iceGUARD termékcsaládját is, hogy a kedvezőtlen időjárási körülmények között is biztonságos és magabiztos vezetést biztosítson.

YOKOHAMA GUMI

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND