Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

TOYO GUMI

TOYO GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   TOYO
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

MIÉRT TOYO GUMIABRONCSOK?

Amikor a Toyót választja, nyilatkozatot tesz.  Nem számít az út, számítson a Toyo gumiabroncsokra, amely minőséget és teljesítményt biztosít a sportautójának, luxuslimuzinjának, SUV-jának vagy kisteherautójának.

A Toyo gumik rövid története

A Toyo Tires 70 éve képviseli az innovációt, a minőséget, a teljesítményt és a kiváló szolgáltatást, ebből 36 éve Európában. Összevonva a Toyo vállalatcsoport fejlesztési, gyártási, tesztelési, forgalmazási és marketingtevékenységet folytat Amerikában, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Óceániában.

Ennek eredményeként a Toyo Tyres szilárd hírnevet szerzett szerte a világon. És ki ismeri jobban a gumiabroncsokat, mint azok, akik naponta gyártják és értékesítik őket? Európában a Toyo Tyre-t számos magazinteszten ajánlották, míg az Egyesült Államokban az észak-amerikai gumikereskedők a Toyo Tyre-t 2000 óta hét alkalommal választották az első számú összesített márkává.

Alkalmazások

A fogyasztói igények kielégítése érdekében – és a folyamat során néhány trendet beállítva – a Toyo Tyres vezető szerepet tölt be a szerelvények és a dinamikus gumiabroncs-alkalmazások terén is.

A tuningpiac 21. század eleji terjeszkedése során a Toyo Tires alacsony profilú, nagy felniátmérőjű, nagy teljesítményű gumiabroncsokkal válaszol. A nagysikerű Proxes T1-eket a Proxes T1R, a Proxes T1 Sport követte, 2015-ben pedig bemutatkozik a Proxes T1 Sport plus. Az új abroncs „A” fokozatú nedves tapadást biztosít a teljes tartományban, továbbra is izgalmas kanyarodást és fékezést biztosít a lelkes vezetőknek.

Ma

A Toyo Tire Europe GmbH-nak három értékesítési leányvállalata és forgalmazója van minden jelentős európai piacon.

Gumiabroncs-portfóliójuk az alkalmazások széles skáláját fedi le – a nagy teljesítményű, versenyzés által ihletett Proxes sorozattól a 4×4-es és SUV-okhoz készült Open Country sorozaton át az Environmental NanoEnergy termékcsaládig. Nem számít, melyik autót, 4×4-et, SUV-t vagy kisteherautót vezeti, a Toyo Tires a megfelelő gumiabroncsokat kínálja az Ön számára.

A Toyo Tires elkötelezettsége az innováció, a minőség, a teljesítmény és a kiváló ügyfélszolgálat megingathatatlan és folyamatos iránt.

TOYO téli gumi

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal