225/45r17 Laufenn új téli gumi

225/45r17 Laufenn új téli gumi .

225/45R17 H LW31 I Fit+

Laufenn

Téli abroncs, SI:H=210 km/h, LI:91=615Kg

225/45r17 új téli gumi

Új téli gumik

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumi  lecseréléséhez.

Rendeld meg most! –  ÚJ akciós téli gumi! 

Minden téli gumit lefényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját  gumiszervizünkben.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ 
                                                                   CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND.

225/45r17 új téli gumi .

225/45r17 Laufenn új téli gumi .

 

Rendelje  meg az  autogumicentrum.com webáruházban!

Új téli gumik széles kínálata, magas minőségű gumikkal.

Gumiszereléskerékcentírozás ,  kerékcsere , nyomásellenőrzés.
Defekt javítás , gyorsan és olcsón.

Hóban, fagyban és latyakos időben, a vezetés körülményei között romlanak, Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli gumik használata. Használt  téli gumit  keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt  téli gumit . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumi  lecseréléséhez.  Használt téli gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.

225/45r17 új téli gumi .

A téli gumi mintázatának és anyagának legmegfelelőbb tapadást biztosít a hidegebb évszakban is. Közlekedjen biztonságosan a fagyos, jeges útfelületeken is! Széles téli gumi kínálatunkban garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő terméket!

225/45r17 új téli.

225/45r17 Laufenn új téli gumi .

Laufenn I FIT+ LW31információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi

Az Laufenn I FIT+ LW31 kényelmes és biztonságos vezetési teljesítményt nyújt a sofőröknek havas és nedves úton. A mintázat a Reddot Award 2017-es győztese.

Technikai jellemzői:

A speciális gumikeverék kiváló fékteljesítményt és kezelhetőséget biztosít havas és vizes úton. Jobb tapadás havas és nedves úton, a biztonságosabb vezetés érdekében.

A Grip Claw technológiának köszönhetően az éles 3 dimenziós él javítja a vonóerőt hóban.

A hagyományos mintázattal összehasonlítva, a széles keresztirányú csatornák alkalmazása kiváló oldalirányú tapadást biztosít. Hatékonyan vezeti el a vizet oldalirányba, optimalizált profilkialakításának és széles keresztirányú csatornáinak köszönhetően. Ezáltal növeli az aquaplaning ellenállást.

A számítógépes szimulációval tervezett mintázat javítja a fékteljesítményt és egyenletes kopást biztosít, mivel egyenletes nyomáseloszlást eredményez a tapadási felületen. Ennek a technológiának köszönhetően biztonságosan vezethet, miközben a gumi egyenletesen kopik.

Az Laufenn I FIT+ LW31 új technológiát használ, hogy biztonságos és kényelmes utazást tegyen lehetővé nedves és havas körülmények között.

225/45r17 új téli gumi .

 

225/45r17 Laufenn új téli gumi .

ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK.

ELFOGYOTT!