Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

VREDESTEIN GUMI

VREDESTEIN GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   VREDESTEIN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A Sportrac nem látja el a gumiabroncsakát, és minden egyes szaklap címlapján felnőtt, az Apollo Tires Ltd. számára – a VREDESTEIN valódi professzionális szakemberek, elismerésnek örvend az európai piacon. A VREDES gumiabroncs sikerüket legfőképp annaktartók, hogy a havas úton megőrzik az optimális út képességüket, és a száraz úton egyszerűen csendesen gurulnak. A VREDESTEIN gumik mintázata különféle szokásostól, ami rendkívül vonzóvá vált felhasználhatóvá.

A Vredestein márkáról

 

Több egy évszázadnyi szakértelmünk mint tette, hogy tovább finom a gumiabroncs-innováció és -teljesítmény művészet, ami a Vrede márkát Európa egyik első osztályú gumiabroncsgyártójává tette.

Európaiségünk által alakítva és tökéletes vezetési élmény megteremtésére örök jövőképünk által vezérelve diktáljuk az iramot a gumiabroncs-technológia globális jövőjének formálásában. A 110 éves történelmünk során levont tanulságok megőrzésével, valamint az innovatív K+F központokon és teszteléseken keresztül a jövőnkbe való befektetéssel továbbvisszük örökségünket a következő generáció számára.

Jövőképünk:

A Vredestein jövőképe mindig ugyanaz volt. Újraértelmezni a közlekedés módját olyan gumiabroncs-termékek tervezésével és fejlesztésével, ami a teljesítményt, a biztonságot és a hatóságot a globális mércét állítja fel. A kutatásba és fejlesztésbe való beruházásaink révén továbbra is úttörő szerepet töltünk be, és olyan gumiabroncs-termékeket gyártunk, amelyek minden évszakban kivételes vezetési élményt nyújtanak a felhasználóknak.

Értékeink:

A gondolkodásmódunkat az értékeink határozzák meg. Ezek azok az alappillérek, amelyek minden döntésünk során vezérelnek, és előre visznek minket abba a jövőbe, vesz részt venni akarunk. A Vredestein globális közösségének minden egyes tagja számára az értékeink azok, amelyek arra ösztönöznek minket, hogy teszteljük és feszegessük a határokat a tökéletes vezetési élményre való törekvés során. A Vrede márka értékei azok, amelyek minden tevékenységünk és minden általunk újítás során szem előtt tartunk, ezért az Apollo Tires Ltd. tagjaként mindig a globális vállalati értékeink irányítják.

Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik széles kínálata várja Önt!

A VREDESTEIN középkategóriás gumiabroncs márka, Hollandiából származóik.

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

VREDESTEIN GUMIABRONCSOK.

VREDESTEIN GUMI

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND