Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

NANKANG GUMI

NANKANG GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   NANKANG
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A kínai székhelyű Nankang a világ egyik jelentős gumiabroncs-gyártó vállalata. A NANKANG Rubber Tire céget 1959-ben alapították, és minőségi termékeinek világhírnévre tett szert. Komoly elismerést vívott ki a szélsőséges melegnek ellenálló gumiabroncsok kifejlesztésével. Az elérhető áron kínált NANKANG abroncsok futófelülete tökéletes tapadást nyújt.A Nankang Rubber Tire Co. Tajvan egyik legnagyobb és egyúttal egyik legrégibb gumigyára. Minőség, hírnév, kutatás- és termelési kapacitás tekintetében piacvezető, belföldi és külföldi fejlesztés és ipari partnerek által egyaránt elismert cég.

NANKANG

Folyamatos innovációval és tökéletesítéssel cégünk arra törekszik, hogy technológia és minőség tekintetében az élvonalban maradjon, és kényelmes, sebességet, valamint biztonságot garantáljon mind a kommunikációban, mind a szállításban.

NANKANG  az egyik legrégebbi tajvani gumiabroncs márka. A gyárat 1940-ben alapították a japán gumigyártási technológiára alapozó mérnökök. A vállalat két gyártóüzemmel működött egészen 2003-ig, amikor a gyártókapacitásuk egy kínai üzemmel is bővült. A NANKANG Tajvan egyik legsikeresebb exportra termelő vállalata. A márka termékeinek minősége elismert, már 1944-ben megkapta az ISO-9001 minősítést, illetve az amerikai Ford Motor Company QI-es tanusítványát. Az ezredforduló után indult meg igazából a NANKANG sikertörténete. A folyamatos innovációnak termékei az elvárásoknak megfelelnek. A forgalmazott gumik kedvező árának Európában a márka egyre nagyobb piaci hatást gyakorolt.

Na legjobb személyautókra gyártott gumironcsot, de kínálatban minden jármű autógumija megtalálható. A tajvani gumiabroncsokat több mint 100 ORSZÁGBAN FORGALMAZZÁK.

Centrum Gumiszerviz Kft Körmend