Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

195/50R15 LAUFENN nyári gumi 2db

195/50R15 LAUFENN nyári gumi

195/50R15 H LK01 S Fit EQ

Laufenn

Nyári abroncs, SI:H=210 km/h, LI:82=475kg

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –  LAUFENN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

                                                                                     Laufenn gumi.

  1. Laufenn S FIT EQ+ (LK01) – jobb üzemanyag-hatékonyság, hosszú élettartam, ultra nagy teljesítmény, jó fékhatás és kezelhetőség vizes körülmények között, mérsékelt menet zaj és vibráció, kényelem
  2. Laufenn G Fit EQ+ LK41 – nagyteljesítményűkhoz, jó kezel, rövidebb fékút, kiváló az üzemanyag-hatékonyság, jó tapadás,kiváló kanyarstabilitás vizes úton is, üzemanyag-hatékonyság, egyenletes kopás, nagyszerű fékezhetőség

AKCIÓS LAUFENN ÚJ nyári gumik raktáron.

Nyári ÚJ LAUFENN autógumik.

Új nyári  gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumiabroncsok felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  ajánlatok az   Autogumicentrum nyári gumi  készletéből. Nyári gumi akció óriási választékban. 

Használt akciós Nyári gumi – téli gumi  –  Rendelje meg most

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt nyári gumik – téli gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumiabroncsokkal.

Használt  nyári gumik  széles kínálatát várjuk, magas minőségű nyári gumik –

195/50R15 LAUFENN nyári gumi
LAUFENN nyári gumiabroncsok  a Hankook kedvező árú gumiabroncsai, amelyeket direkt az európai piacra fejlesztettek ki, és Magyarországon gyártanak. A prémium gumiabroncsokat gyártó anyavállalat célja az volt, hogy olyan minőségi gumiabroncsok széles választékát kínálja eladásra, megvásárlásával az európai fogyasztók minden igényét ki lehet elégíteni. LAUFENN nyári gumiabroncsok  a tesztek alapján megfelelnek a vásárlók szigorú elvárásainak.

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron.

Új nyári autógumik. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a nyári gumiabroncsok felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A téli abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós nyári gumi , ajánlatok az Autogumicentrum  nyári gumi készletéből. Nyári gumi akció óriási választékban. 

195/50R15 
Rendeld meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű nyári gumik
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt  nyári gumik – téli gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.

18.500 Ft

2 készleten