Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

205/40r17 új nyári gumi

 205/40r17 új nyári gumi .
                                                         CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     GUMIBOLT és SZERVIZ

Új nyári gumi.

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumi  lecseréléséhez.

Új akciós nyári gumi – Rendeld meg most!

Rendelje  meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Új téli gumi széles kínálata, magas minőségű gumikkal.
Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumi -nyári gumi széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.
 Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű és jó minőségű (5-6mm) profilmély ellenőrzött,  lepróbált gumi használtk.
 205/40r17 .

Alapvető szabály, hogy költségeket próbáljunk meg egy arany középutat követni. A legolcsóbb  gumik  nem tartósak, nem megfelelő anyagból készültek és nem szolgálnak majd minket sokáig. persze az is előfordulhat, hogy nem eléggé biztonságosak. A legolcsóbb kategóriából tehát, bármilyen jó üzletnek is látszik, semmiképpen nem válasszunk.

A jó  nyári guminak  számos tulajdonsága van. A legfontosabb mindenekelőtt a megfelelő méret meghatározása. A gyártó minden esetben megadja, hogy egy adott autótípusra milyen méretű abroncsok szerelhetőek – ez függ a típus mellett a kocsi kivitelezésétől és felszereltségétől is.

 205/40r17 új nyári gumi .

Hasonlóan jelentős szempont a mintázat. Nyári gumi  esetén három mintázatot különböztetünk meg. Ezek az aszimmetrikus, forgásirányos és kötetlen forgásirányos  abroncsok , amelyek között értelemszerűen a fő különbség az, hogy milyen forgásirányba szerelek fel. Azok, ezek minden irányban felszerelhetők, jellemzően a kisebb és középkategóriás autókra szerelhetőek. A modernebb  gumik  jellemzően assimmetrikus mintázatúak.

 205/40r17 .

Ha  nyári abroncsot  vásárolunk, figyeljünk arra, hogy lehetőleg új állapotú legyen – ha pedig már használjuk azokat, arra kell figyelnünk, hogy a profilmélység nem menjen 3 milliméter alá. A kopás közvetlen kapcsolatban áll a biztonsággal – ha a  gumik  eléggé elkopnak, már nem biztosítják a megfelelő tapadást az úton, ami balesetet is előidézhet.

Ha megfelelő állapotú  gumikat  akar vásárolni, tekintse meg az  Autogumicentrum  választékát – vásárlóinkat mindig a legjobb minőségű, tartós gumikkal látjuk el. Ha kérdése volna, akik tanácsokkal látják el, akik hasznos tanácsokkal látják el és keresnek sok éves tapasztalatuknak és szakértelmüknek a  gumiválasztás  terén.

 205/40r17 új nyári gumi .