Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

215/55r17 TRACMAX új téli gumi 2db

215/55r17 TRACMAX új téli gumi.

AKCIÓS ÚJ TÉLI GUMIK.

KÖRMEND – ÚJ AKCIÓS nyári gumik. – Rendelje meg most!

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

TÉLI GUMI TRACMAX 215/55R 17 98V TL S-210 XL MFS EXTRA LOAD

Specifikáció
Kategória: Gazdaságos
Gyártó: Tracmax
Méret: 215/55R17
Tipus: Téli gumi
Mintázat: S-210
Sebesség index: V – 240 km/h
Terhelés index: 98
Erősített: igen
Defekttűrő:

215/55r17 TRACMAX új téli gumi

A TRACMAX IcePlus S130 gumiabroncsot leggyakrabban a következő járműveken hasznosít BMW 3Toyota Matrix .

Ha saját autós témájú weboldala van, vagy gumiabroncs-beszállító, elhelyezheti weboldalán a %page_name% gumiabroncs minősítő táblánkat:  Gumi teszt Tracmax IcePlus S110 [png]

A TRACMAX IcePlus S130 téli gumiabroncs a Tracmax alapkínálatához tartozik. Itt a gazdaság játssza a legfontosabb szerepet. A TRACMAX így az olcsóbb autók tulajdonosainak kedveskedik, akiknek nem kell extrém körülmények között tartaniuk, és nem várnak el hibátlan vezetési tulajdonságokat nagy sebességnél. Ennek ellenére az üzembiztonsággal kapcsolatos minden követelményt fenntartják.

Új téli gumik raktáron. / AKCIÓS /

Új AKCIÓS téli gumik raktáron.

Új téli autógumik.  Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  téli gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A téli  abroncsok  egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  téli gumi  , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Téli gumi  akció óriási választékban. 

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com   webáruházban! Használt nyári gumik széles kínálata, magas minőségű nyári gumik – téli gumik.
GUMIBOLT és SZERVIZ TRACMAX TÉLI GUMI.
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

   ÚJ NYÁRI GUMIK – KÖRMEND

215/55r17 .

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. TRACMAX  márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  TRACMAX  gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

215/55r17 TRACMAX 

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. A Tracmax márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  A Tracmax gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

TRACMAX új téli gumi

téli gumik

Tracmax akciós új téli autógumi .

215/55r17 .

KÖRMEND – ÚJ AKCIÓS téli gumik. – Rendelje meg most!

21.500 Ft

2 készleten