Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

FALKEN gumi

FALKEN gumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   FALKEN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A FALKEN gumiabroncsokat a Sumitomo Rubber Industries gyártja Japánban az amerikai Goodyear csoporttal együttműködve. Az első FALKEN abroncs 1983-ban látott napvilágot, és  kimagasló teljesítményével, innovatív tulajdonságaival vitathatatlan elismerést vívott ki magának  a gumiabroncs-ágazatban. A FALKEN minden igényt kielégítő, első osztályú abroncsokat kínál. A termékek fejlesztésénél a FALKEN különös gondot fordított arra, hogy a fogyasztóknak kitűnő ár/érték arányt biztosítson.

FALKEN.

A FALKEN abroncsok összessége a sport-gumik kategóriájába tartozik, és a szilárd elkötelezettség folytán, amelyet a FALKEN az autósport területén tanúsított, minden termékhez rendkívül pozitív kép társul. A Falkennél  a gyártást a legszigorúbb minőségi követelményeknek vetik alá.  Minden gyártási hely ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. A Sumitomo csoport üzemei​egyébként egytől egyig környezetközpontú irányítási rendszert működtetnek, és ennek megfelelően ISO 14001 minősítéssel rendelkeznek.

FALKEN gumi
Japán gumiabroncs márka, kiváló prémium minőségű termékek középkategóriás áron. A gyártó folyamatos részvétele a versenysportban a biztosítéka annak, hogy a fejlesztés sohasem áll meg, és a FALKEN abroncsok mindig a legkorszerűbb technológiával rendelkeznek. A gyár kiemelkedő eredményeket ért el az utóbbi években az anyagösszetétel fejlesztése terén, ennek az energiatakarékos és magas teljesítményű abroncsai számos tesztben nyertek el előkelő pozíciót. Az európai autósportban szponzorként is aktív a márka, és abroncsai komoly versenyeket vívtak ki.

FALKEN. ABRONCSOK EURÓPA SZÁMÁRA.

A Falken Tire Europe GmbH a Sumitomo Rubber Industries, Ltd. japán abroncsgyártó európai leányvállalata.

A Falken Tire Europe Offenbach am Main-i székhelyéről személy- és tehergépjárművek, könnyű teherkocsik és SUV-ok számára kínál teljes abroncsválasztékot gyári elsőszereléshez és a teljes európai másodszerelésű számára. A terjesztésben Európa-szerte kb. 8.000 abroncsipari partner vesz részt, akik minőségi termékeink értékesítését és felszerelését is ellátják.