Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

KUMHO téli gumiabroncsok

KUMHO téli gumiabroncsok.

KUMHO GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –    KUMHO
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Új nyári autógumik .

Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! ÚJ téli autógumik. széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

KUMHO  középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A Kumho kínálata

KUMHO  európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4×4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ezért a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

KUMHO   –   KUMHO

KUMHO  , még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek a tengeren számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük nagyszerű ár/érték arányuk gyártó miatt.

KUMHO téli gumiabroncsok.

KUMHO  Korea második, a világ 9. legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek termékei a világ élébe tartoznak, a gumiabroncsai a teszteken kiváló eredményekkel szerepelnek. A márka elismertségét jelzi, hogy Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen, a Kia, Hyundai és Chevrolet egyre több modellben is az autógyárak első szerelésként választják a Kumho gumikat.

KUMHO GUMIABRONCS

Új téli autógumik.

Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! ÚJ KUMHO téli gumik széles kínálatával várjuk, magas minőségű gumikkal..

KUMHO középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

ÚJ TÉLI GUMIK KUMHO .

Speciális gumikeverékig

Természetesen nagyon fontos, hogy az abroncs kitűnően tapadjon a hó- és jégfedte utakon. Annak érdekében, hogy megbízható tapadást nyújtsanak az alacsony hőmérsékleten, a téli gumiabroncsok gyártása speciális gumikeveréket alkalmaznak, amely ellenáll a hideg hőmérsékletnek.Igy tökéletesen illeszkedik a téli útfelülethez .

Megfelelő téli mintázat

A téli gumik széles futófelületi barázdákkal és további bordákkal rendelkeznek.A bordák nyilnak és zárulnak vezetés közben, így optimális a meghajtó- és a fékezési erőátadás az úton.Ennek eredménye a stabil és megbízható tapadás szélsőséges körülmények között is.

Biztonságban az aquaplaning kockázattal szemben télen

Különösen télen , fennáll az állandó veszély, hogy az útfelületen lévő vízréteg vizenfutáshoz vezessen. Jó vízelvezető tulajdonságokkal rendelkezik a téli abroncsokkal kissebb az aquaplaning kockázata  és járművezetők maximális ellenőrzése alatt tartani a gépkocsijukat minden körülmények között.

KUMHO gumi.

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND