Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

NOKIAN GUMI

NOKIAN GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   NOKIAN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A NOKIAN egy vezető gumiabroncs-gyártó cég, amely 1934-től van jelen az északi országokban. Üzemei ​​a finnországi Nokiában és az oroszországi Vsevolozhski-ban működnek. A NOKIAN valódi hírnévnek örvendő, megkerülhetetlen piaci szereplő a téli gumik szegmensében. Fő felvevő piacai azok a térségek, ahol az északi országokhoz hasonló zord, változékony éghajlati viszonyok, szélsőséges időjárási körülmények uralkodnak, mint például a hóesés, kihívást jelentenek az autógumiknak. A NOKIAN a abroncsok széles választékát fejlesztette ki, amely Európa-szerte, 900 hivatalos gumi értékesítési ponton áll a biztosíték rendelkezésére.

NOKIAN GUMI

A Finn NOKIAN gumi abroncsgyár mottójának a középpontjában a biztonság áll. Az egyetlen gyártó Európában, aki saját tesztközponttal rendelkezik, ennek téli kiváló minőségű nyári és téli gumironcsokat gyártanak rendkívül széles méretválasztékban. Termékeiket a megbízhatóság, a tartósság és egyedi dizájn jellemzi. A NOKIAN 1898-ban alapított finn gumiabroncs gyártó, 1932-ben gyártották az első személygépkocsi abroncsot, 2003 óta Bridgestone csoporthoz tartozik. A NOKIAN már nevet szerzett magának a téli abroncsok területén, de kedveltek nyári abroncsai is. Vezető autógumi márka, mely a felső- és középkategóriás gumiabroncsok egyik legsikeresebb gyártója.

NOKIAN GUMI

A finn Nokian kiváló minőségű téligumi típusai

Finnország neves gumiabroncs gyártója, a NOKIAN több száz éve foglakozik gumi termékekkel, 1932 óta fejleszt nyári, és kiváló minőségű téligumikat. Mivel Finnország északon található, a NOKIAN fejlesztései és eladásai is 80 százalékban vannak a téli abroncsok közül, tehát fő profiljuk is ennek megfelelő. A jelenleg is teljesen függetlenként működő gyártó téli kínálatából szemezgetünk most a cég honlapjáról.

NOKIAN Hakkapeliitta R2
A cég nem szegecselt téli abroncsai közül ez az egyik legkomfortosabb vezetési komfort, és kiváló biztonságot nyújtó típus. Azoknak ajánljuk, akik számára elsőrendűen fontos a vezetési kényelem, a kézzelfogható üzemanyag megtakarítás, és a legjobb tapadási és biztonsági jellemzők. Kitűnő tapadást nyújt havon és jégen, és kiemelkedő kezelhetőséget nedves és száraz felületeken. Rendkívül alacsony gördülési ellenállás. Tesztgyőztes termék.

NOKIAN WR D3
Ezzel az autós elfelejtheti az időjárás előrejelzések folyamatos figyelését. A WR D3 virtuóz jellegű kombinációja a biztonságos és gondtalan vezetési élménynek a tél minden helyzetében. Első osztályú tapadás és kiváló kezelhetőség minden időjárási körülmény közepette.
-Megbízható teljesítmény nedves, száraz és latyakos utakon.
-Hatékony aquaplaning megelőzés.
-Üzemanyag megtakarító és környezetvédelmi abroncs.

NOKIAN WR A3
Kifejezetten a nagy teljesítményű személygépkocsik számára tervezett téligumi, amely garantálja a pontos és érzékeny kormányozhatóságot még a legnagyobb sebességnél is. A WR A3 megbízhatóan működik a sűrűn változó közép-európai tél jellemzői között, példaértékű kezelhetőséget biztosít a szélsőséges téli helyzetekben is.
-Kiváló tapadás és vezetési élmény.
-Stabilitás és kezelhetőség nagy sebességnél.
-Zöld abroncs kevés üzemanyag fogyasztással.