Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

SEBRING GUMI 

SEBRING GUMI 

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   SEBRING
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Centrum Gumiszerviz Kft Körmend

A Sebring autógumi biztonságos és tökéletes gyártástechnikával gyártott abroncs ami Michelin konszernhez kötődő gyárakban készül. Újonnan bővíthető mint biztosítanak megfelelő tapadást biztosítanak nyári és téli útviszonyok között egyaránt. Németországban évek óta kedvelt gumiabroncs.
EXKLUZÍV, ELSŐ OSZTÁLYÚ, KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ!

Lehet tél vagy nyár, esetleg kezdő vagy tapasztalt autóvezető, utazhat egyedül, vagy társasággal, akár egy kétüléses sportkocsival vagy nagy családi autóval – a SEBRING gumiabroncsokkal mindig biztonsággal közlekedik az úticéljai felé!

Feladatunknak tekintjük, hogy a SEBRING-gel egy abroncsmárkát kínáljunk, nem csupán a biztonság és a minőség szempontjából felmerülő kihívásoknak felel meg, hanem az Ön életéhez, amely a legmegfelelőbb alkalmazkodik: kiváló ár-érték arányának nem csak gépjárműve, hanem sem lépik át. a kívánt sávot.

Írásba adott kitűnő minőség: Gumiabroncsaink gyártása Európában történik és szigorú minőségi irányelveknek felel meg. Személyautó gumijaink gyártási folyamata az ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ezen kívül a gyártás megfelel az UNECE (United Nations Economic Commission for Europe) fenntartható gyártásra vonatkozó előírásainak.

SEBRING GUMI 

 Sebring egy vezető európai gumiabroncs-nagykereskedő kizárólagos kereskedelmi márkája. A gumiabroncsokat egy vezető gumiabroncsgyártó fejleszti. A Sebring modellek csak válogatott kereskedelmi partnereknél kaphatók. Találjon egy Sebring támasztpont-kereskedőt az Ön közelében.

Egy abroncs igazi férfiaknak.
Annak érdekében, télen is biztonságosan autózhasson, bemutatjuk, hogy a hideg évszakban használatos SEBRING gumiabroncsokat:megbízható és nagy teljesítményt nyújtó partnerek, esőben, jeges és havas utakon is mindig eljuttatják Önt úti céljához.