Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

BFGoodrich gumi

BFGoodrich gumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   BFGOODRICH
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A BFGoodrich  a Michelin csoport egyik márkája. Csúcsminőségű, vonzó ár/érték arányú gumiabroncsokként tartja számon.

A BFGoodrich kiváló minőségű személyautó gumikat és téli gumikat kínáljuk. A márka alkotta meg az első tömlő nélküli gumiabroncsot amerikai járművekhez.

Egy BFGoodrich gumi abroncs  megbízható, kényelmes és dinamikus vezetést  biztosít.

BFGoodrich gumi

A BFGoodrich márkát a létrehozása óta jellemzi úttörő szelleme, a törekvés, hogy mindig kijjebb tolja a teljesítmény határait. Ebből a szellemiségből számos fontos fejlesztés született a gumiabroncsok világában. 1988.-ban a gumi üzletágat valamint a név használati jogát is a Michelin adták el.

1870-ben, az Egyesül Államokban kezdte meg középkategóriás abroncsai gyártását a BFGoodrich . A márka a Michelin csoport tagja 1990 óta. Az 1970-es években a Columbia űrhajót is BFGoodrich gumiabroncsokkal szerelték fel. Abroncsai fontos szerepet játszanak a Dakaron, és a rally világbajnokságokon. A márkához fűződik az első olyan abroncs, amely leeresztett állapotban is képes gördülni. Középkategóriás abroncsai nagyon jól szerepelnek a teszteken, eredményeik a prémium kategóriás gumik eredményeivel vetekszenek. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával foglalkozik személyautó, kisteherautó és 4×4/SUV autók számára.

BFGoodrich

  • Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik széles kínálata várja Önt!
A BFGoodrich® All Terrain T/A KDR2+ abroncs hamarosan a profi és amatőr ralisok számára egyaránt kapható
lesz

Az új BFGoodrich® All Terrain T/A KDR2+ abroncs kaland csak most igazán! A következő hónapokban kereskedelmi forgalomba kerül az új termék, és a terepabroncsokat forgalmazó kereskedőknél kapható lesz.

A BFGoodrich® új kalandokra várja a világ minden terepjáróját és tereprali-rajongóját a földkerekség legdurvább terepeire: we like it rough!

A BFGoodrich® abroncsokról:

A BFGoodrich® több mint száz éve gyártott nagy teljesítményű gumiabroncsokat a vezetés szerelmeseinek. Ezt az évszázados gyártási jártasságot ötvözzük immár negyvenöt éve a motorsportban szerzett tapasztalatainkkal, és kínálunk teljes körű termékválasztékot a sportabroncsokból is: nagyteljesítményű sportautókra, pályahasználatra, sportos városi autózásra, egészen a terepes kalandokig. A BFGoodrich® abroncs meggyőző teljesítményével mindig a sofőr szolgálatában áll.

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND