Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

BRIDGESTONE gumi

BRIDGESTONE gumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   BRIDGESTONE
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A Bridgestone  gumiabroncsokat Japánban gyártják. A Bridgestone gumik az  innovatív technológiát és az elismert szaktudást  ötvöző gyártási folyamatnak köszönhetik kitüntetett helyüket a piacon. A cég 1931-ben alakult.

2007-től 2010-ig a Bridgestone volt a Forma-1 kizárólagos abroncs-beszállítója, s ezzel úgymond nemesi rangra emelkedett. A jó teljesítményükről és ütéssel szemben kiváló ellenálló képességükről híres Bridgestone gumiabroncsokat többek között olyan neves autómárkák is használhatók, mint az Audi, a BMW, a Mercedes, a Porsche vagy a Ferrari.

BRIDGESTONE  –  BRIDGESTONE

A Bridgestone a Runflat, más néven defekttűrő gumi feltalálásának köszönhető a hírnevét. A forradalmian új gumiabronccsal defektet ezután is lehet gurulni.

BRIDGESTONE gumi

A Bridgestone Japánból származó prémium minőségű gumiabroncsokat gyárt. A színvonalat japán mérnöki maximalizmus és precizitás garantálja.

Vezető autógyártók is elsőszerelésként választják, mint pl. VW-csoport, Ford csoport, BMW, Mercedes, a General Motors, Peugeot, Renault, Toyota, Fiat-csoport, Renault, Volvo, Scania, MAN, DAF, Iveco.

Amit tudni érdemes új abroncs vásárlása előtt

Az új gumiabroncs vásárlása az egyik legfontosabb döntés, amelyet megtehet a járművének. Emlékeztetni szeretnénk ügyfeleinket, a gumiabroncs a legkritikusabb érintkezési pont az autó és az út között. Megfelelő figyelmet kell fordítani olyan szempontokra, mint a tapadás, a futófelület, a gördülési ellenállás és a kopás, mivel ezek befolyásolják az általános kezelhetőséget és a teljesítményt, különösen nedves vagy téli körülmények között

BRIDGESTONE gumi

Ahhoz, hogy eldöntse, eljött-e az ideje új gumiabroncsok vásárlásának, érdemes ellenőrizni, hogy a jelenlegi abroncsok csak részben vagy teljesen kopottak e. Ha az abroncsok csak részben kopottak, sérültek, koruk miatt előfordulhat, hogy ki kell cserélni őket. Ahhoz, hogy a megfelelő gumiabroncs illeszkedjen a kerékhez, először meg kell határozni a megfelelő abroncsméretet, valamint a terhelési indexet és sebességet. Megmutatjuk, hol és hogyan találhatja meg ezeket a fontos. Vajon nyári-, téli, vagy négyévszakos gumiabroncsokat kell felszerelnie? Ebben a szekcióban elmagyarázzuk a különbségeket, és feltárjuk a lehetőségeket.

BRIDGESTONE gumi

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND