Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

KORMORAN gumi

KORMORAN gumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   KORMORAN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A KORMORAN gumiabroncsokat több mint 28 éve Lengyelországban gyártja a Michelin Group egyik leányvállalatát. A KORMORAN elérhető árú, minőségi gumiabroncsokat gyárt. A futó rajzolata kiváló vonóerőt és kormányozhatóságot érintő felületek télen, nyáron egyaránt.

KORMORAN gumi

Lengyelországban jelenleg a legnagyobb és legismertebb autógumi gyártója a KORMORAN , története harminc évre nyúlik vissza. Az állami segítséggel a vállalat kezdetben kis- és nagyobb teherautokra, valamint buszokra van szükség, és természetesen egyéb gumigyártott is gyártottak. Lengyelországi hírnevüket gumiabroncsaik megbízhatósága és tartóssága miatt szerezték, és az 1995-ös Michelin csoporthoz való csatlakozásuk óta termékeik minősége folyamatosan növekszik.

KORMORAN  –  KORMORAN

1967-ben alapították a STOMIL OLSZTYN vállalatot Lengyelországban, 1994-ben piacra dobták a Kormoran gumiabroncs márkát. Nevét az ezer tó vidékén — Warmiában és Mazúriában — élő kormoránpopulációról kapta, ahol a gyár található. 1992-ben privatizálták 1995-ben pedig a Michelin szerzett többségi győzelmet. Több mint 4000 alkalmazottjával Lengyelország legnagyobb autógyára lett.

Egyre nagyobb területeken hódítanak meg az európai gumiabroncspiac jobb árkategóriás részében, a teherauto és buszabroncsaikat egyre több európai országban forgalmazzák, mintahogy a személyautó gumiabroncsaik is egyre inkább kedveltek hazánkban is. A Michelin leányvállalataként hatalmas kiépített európai forgalmazási központ hozzá, ez az erős bázisokhoz folyamatos fejlődés és meghódított piacokat jelent a mostani. A cég jelszava a ‘Minőségi termékek – megfizethető áron’, minden bizonnyal ez is kapható mind nagyobb eladási számokhoz.

A KORMORAN abroncsokat a Michelin világ talán legjobb technológiájával és gyártói tapasztalatával fejlesztik és gyártják, így kiváló minőségű futófelületeket készítenek. Nyári gumiabroncsaik remekül teljesítenek a legnagyobb hőségben is, és nagy futásteljesítménnyel bírnak, a téli abroncsaik megfelelő rugalmasságot mutatnak a nagy hidegekben is, kitűnő a kapaszkodóképességük és rövid fékutat biztosítanak, és szintúgy rendkívül tartósak.

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal