Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

FULDA GUMI

FULDA GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   FULDA
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A FULDA  egy német gumiabroncs márka, amely a  kitűnő ár/érték aránynak  köszönheti népszerűségét. Magas szintű teljesítményt nyújtó gumiabroncsaival a FULDA teljes biztonságot és élettartamot garantál.

FULDA GUMI

A német csúcstechnológiából részesülő Fuldának sikerült hosszú távra megvetnie a lábát az európai piacon. Gyártó üzemei ​​minden megfelelnek az ISO 14001 minősítés megszerzéséhez szükséges környezetvédelmi előírásoknak. A FULDA közel 2000 főt foglalkoztat, és évente több mint 8 millió gumiabroncsot gyárt, melyet 28 európai országban értékesítenek.

FULDA  –  FULDA

A FULDA abroncsok kiváló tapadással és minőséggel erősítik a Goodyear  csoport palettáját. Fejlesztőik minden kreativitását és elkötelezettségét egy cél irányítja : nagy teljesítményű abroncs készítése ,kiváló minőség előállítása, kiváló ár / érték arány elérése. A németországi FULDA gyár, egymaga évente több, mint 7 millió abroncsot állít elő.

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

FULDA GUMIABRONCS

A téli gumiabroncsok megfelelő tapadást és irányítását biztosítják a hidegebb hónapokban. Egyes európai országokban törvény írja elő ezek használatát, de választás olyan helyeken is, ahol biztos enyhébb a megfelelő téli időjárás. Miben különböznek a téli gumiabroncsok a nyáriaktól?

Biztonságosabb vezetést nyújtanak hideg időben:  A Fulda téli gumiabroncsok olyan különleges szilikakeveréket használnak, amely növeli a gumiabroncsok teljesítményét, amikor a hőmérséklet 7 °C alá csökken. Ez a keveréki az indulást, a megállást és a kanyarodást hideg utakon. A négyévszakos vagy a nyári gumiabroncsok irányítják a lehetséges télen, de a téli használatra szánt abroncsok sokkal jobb hatóságot nyújtanak hideg időben.

Ezek a téli utakon való tényleges tapadás tervezték:  A termékeinket bemutató oldalakon gyakran találkozhat a „lamella” kifejezéssel a téli gumiabroncsaink kapcsán. Ezek a külön bevágások a futófelületen a gumiabroncs további tapadását biztosítják a kihívást jelentő téli utakon. A szélesebb futófelületi blokkok jobban elvezetik a havat. Ha olyan helyen lakik, ahol télen gyakran jegesek az utak, a szögekkel ellátott téli gumiabroncsok különlegesen erős tapadást biztosítanak.

FULDA GUMI

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND